Naailessen

De wachtlijst is momenteel erg lang. Nieuwe inschrijvingen worden niet toegevoegd aan de wachtlijst.

Persoonlijke aandacht

Kleine groepjes

Beginners en gevorderden in één groep

Gezellige huiselijke sfeer

Gratis gebruik diverse machines

Starten hele jaar door mogelijk

Patroon aanpassingen

Abonnement of Strippenkaart

De naailessen

De Naaiclub is geen modevakschool of opleiding tot costumière. De Naaiclub is anders! De naailessen zijn op maat voor beginners en gevorderden. Persoonlijke, professionele begeleiding van begin tot eindresultaat. Je werkt op je eigen niveau aan eigen projecten. We inspireren elkaar en er worden ideeën uitgewisseld. De sfeer wordt omschreven als gezellig en huiselijk.

LET OP! inschrijfstop

Absolute beginners

Eerst ervaren of naaien iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles aan! Een startpakket ligt klaar, neem evt naaimachine en naaispullen mee of gebruik de gratis leen-naaimachines. Na een korte introductie ga je aan het echte werk!

Ervaring?

Jij bent uiteraard ook van harte welkom! Neem je project en fournituren mee. Neem gerust contact op als je vragen hebt, ik help je graag!

Leen naai- & lockmachine

Geen eigen naaimachine? Geen probleem, geef dit aan op het inschrijfformulier en maak gebruik van onze gratis naaimachines en/of lockmachine. Als de ervaring ontbreekt, volgt eerst een korte uitleg. Op termijn kan er een eigen machine aangeschaft worden om daar zo volledig vertrouwd ermee te raken.

 

 

 

Patronen

Er zijn veel modebladen aanwezig of neem je eigen patroonblad mee. Patronen kunnen aangepast worden naar je eigen idee. Liever woonaccessoires, een mooi cadeau of andere dingen die je ergens gezien hebt? Neem een foto mee en ik help je graag!

 

 

 

Fournituren

Een kleine selectie fournituren is tijdens de les te koop zoals: garens (zwart en wit), vlieseline, patroonplastic (zie naaigerei), bepaalde naaimachine voetjes, metermaatjes enz. Deze worden tijdens de les contant betaald.

Cursusmomenten

De naailessen worden op diverse momenten in de week zowel overdag als in de avond in Hoofddorp gegeven. Starten is het hele jaar door mogelijk mits er plaats is. Als alle momenten vol zitten, worden de inschrijvingen op de wachtlijst gezet. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3) wordt gekeken of er nog een cursusmoment geopend kan worden. Voor vragen, neem gerust contact op. Ga naar inschrijven voor het actuele aanbod.

LET OP: ER IS EEN INSCHRIJFSTOP! 

Abonnement

Het abonnement kost € 55,- pm voor wekelijkse lessen à 2 uur. Starten is middenin de maand mogelijk en wordt naar rato berekend. Er wordt geen les gegeven tijdens de schoolvakanties. In het lesgeld is hier rekening mee gehouden. Tijdens de zomerstop wordt er geen lesgeld betaald. Er kan een les ingehaald worden, vraag naar de voorwaarden.

LET OP: ER IS EEN INSCHRIJFSTOP! 

Strippenkaart

Om echt goed te leren naaien, zijn wekelijkse lessen een must. Door regelmatige oefening, antwoorden en bijsturing is het werkstuk sneller af en leert het snel. Echt geen mogelijkheid om elke week naar De Naaiclub te komen? Geen probleem, koop dan een strippenkaart voor  €60,- voor 4 lessen à 2 uur. De losse lessen worden naar wens en ruimte ingepland.

LET OP: ER IS EEN INSCHRIJFSTOP!

Cursisten aan het woord

“Supergezellig!”

“De sfeer is echt gezellig en positief. Voor mij is het echt een moment voor mezelf waar ik altijd naar uit kijk. Ik verzet míjn moment van de week dan ook niet graag!”

Christine

“Goede uitleg”

“Ik heb nu ongeveer anderhalf jaar les van Iris. Ze is een erg goede lerares en ook nog eens gezellig! Ik leer erg veel van haar, als je er over nadenkt om op naailes te gaan dan is zij de perfecte lerares.”

Sarah

“Leren van elkaar”

“Ik vind het zo leuk op les, je leert niet alleen van de juf maar ook van elkaar! Iris is absoluut een leuke lerares, die op eenvoudige wijze het beste in je naar boven probeert te halen. Ze neemt de tijd voor je en maakt je enthousiast :-)”

Esther

“Veel inspiratie”

“Ik ben heel tevreden over de lessen van Iris. Ze weet je te motiveren, is enthousiast en is duidelijk in het les geven. Door haar manier van les geven, krijg je echt plezier in het naaien ook als je een beginneling bent!”

Debbie

inschrijfformulier

Op dit moment is de wachtlijst zo lang dat er een inschrijfstop is. De inschrijvingen worden helaas niet op de wachtlijst geplaatst. Tzt verschijnt op de website wanneer dit wel weer mogelijk is.

 

Inschrijven

Overige vragen:

Voorkeursmomenten: